Op zoek naar samsung wasmachine?

   
samsung wasmachine
 
Samsung wasmachines bij wehkamp Gratis bezorging vanaf 20.
De wasmachines van Samsung beschikken over diverse innovatieve technologie├źn. De nieuwe Samsung QuickDrive wasmachine vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonde lees meer. subcategorie filter sorteer. 16 resultaten sorteren op. WW8BM642OBW/EN QuickDrive wasmachine.
Samsung wasmachine Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Alle Samsung wasmachines. Er zijn Samsung-wasmachines met een capaciteit van 7, 8 en 9 kg. Maar ook grotere waar wel 12 kg was in kan. Over het algemeen geldt: hoe groter de wasmachine en hoe hoger de centrifugecapaciteit, hoe duurder de wasmachine. De duurste modellen kun je op afstand bedienen met een smartphone en kunnen het wasprogramma en de hoeveelheid wasmiddel automatisch afstemmen op de was. Het lijkt een wirwar van cijfers en letters, maar er zijn een aantal dingen af te lezen aan de modelnaam. De WW 8 0J5 4 26DW heeft bijvoorbeeld een capaciteit heeft van 8 kg en een centrifugetoerental van 1400. De letters DA, DW en FW aan het einde van de modelnaam geven een verschil aan in design. Deze modellen zijn qua werking gelijk aan elkaar. Een model waarvan de naam eindigt op MW heeft geen aquasensor en geen keramisch verwarmingselement. DA: witte deur en bedieningsknop, grijze display. DW: witte deur en bedieningsknop, zwarte display.
Samsung wasmachine aanbieding kopen? BESLIST.nl Groot aanbod.
Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN. De Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN is razendsnel en zuinig Met de Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OPW/EN was je razendsnel terwijl je zo min mogelijk energie verbruikt. Deze wasmachine zorgt dat vuil sneller loslaat en houdt ook je trommel grondig schoon.
Samsung wasmachine WW9BM76NN2M/EN Witgoedhuis.
Samsung Smart Check. De nieuwe Samsung WW9BM76NN2M/EN wasmachine is uitgerust met de innovatieve Smart Check. Mocht er een probleem ontstaan met de wasmachine hoeft u niet direct een monteur te bellen. Smart Check detecteert fouten en stelt daarvan al in een vroeg stadium de diagnose, waarna eenvoudige oplossingen voor het probleem worden aangedragen met behulp van een smartphone met LED-scanning.
Samsung Wasmachine onderdelen, PartsNL.
Door de manchet van je Siemens wasmachine regelmatig te reinigen en ervoor te zorgen dat je kledingstukken met scherpe randen in waszakken doet, voorkom je vroegtijdige slijtage aan de manchet van je Samsung wasmachine. Samsung wasmachine onderdelen bestellen. Werkt je Samsung wasmachine niet meer naar behoren?
Samsung Wasmachine handleiding nodig?
Samsung Wasmachine handleiding. Aantal handleidingen: 1564. Samsung WD90N642OOW QuickDrive. Samsung WW80J5555FX EcoBubble. Samsung WF0804Y8E Eco Bubble. Samsung EcoBubble WW90J5456FX. Hier vind je alle Samsung handleidingen. Maak een keuze uit een van de producten om eenvoudig zo je handleiding te vinden.
Samsung wasmachine onderdelen en accessoires FixPart.
Samsung werd al in 1938 opgericht door Lee Byung-Chull. Samsung heeft al meer dan 20 miljoen Samsung wasmachines geproduceerd. Er zijn dus veel samsung wasmachine onderdelen Door de goede verkoop van de Samsung wasmachine zijn andere Samsung producten ook bekend geworden.
Handleiding Samsung WF70F5E0Z4W Wasmachine.
Home Witgoed Apparatuur Wasmachines Samsung Wasmachines Samsung WF70F5E0Z4W Wasmachine. Samsung WF70F5E0Z4W Wasmachine. Handleiding voor je Samsung WF70F5E0Z4W Wasmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken.

Contacteer ons